Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
вестник на Сьюз"ЕРА-3"
Автор: novaera Категория: Политика
Прочетен: 41191 Постинги: 15 Коментари: 6
Постинги в блога от 16.04.2010 г.

  До   ОЛАФ ,
Медии в България 
 
Посолства в ЕС и извън него

 


До Директора и служителите на ОЛАФ

 


 

Уважаеми дами и господа,


 

От двадесет години чрез платени агeнти на западни служби в страната се провежда план на американски стратези на геноцид срещу българската нация. Правителства и полуграмотни личности ограбиха и ограбват безнаказано държавата, а вече и труда на хората. Факти, пред които държавници и политици от ЕС си затварят очите. Основното ни население живее в нищета, лишено от елементарни житейски възможности. Болести, глад и мизерия, обезлюдяване на области, безпътица и страшно икономическо робство от чужди и “родни“ “приватизатори“ са на път буквално да ни заличат от картата. Картината е по грозна от османското иго.

При посещенията си в България, Вие се въртите в кръга на 2-3 % от властващи и супербогати и не се интересувате от провинциите и теглото на нормалните българи – на наши родители и деца, поставени в безизходица. Срамно е подобно действие. Днес се провежда подмяна и чистка от една групировка на власт за сметка на друга. Помпозни и парадни процеси съвсем не засягат истинските местни и национални феодали изнесли парите ни в чужди банки или тънещи в безподобен разкош. Самите ние, оставени без работа и средства се чудим защо рискувахме всичко, за да доведем подобна “демокрация“.

Много се заблуждават, че не сме в състояние да реагираме и там грешат.

Не веднъж част от славянските нации са били така заробвани, но останалата огромна част се е притичвала на помощ. И днес, ако Вие не чуете, те ще чуят викът ни за бедствие. Историята е безмилостен учител.

Във връзка с подготвяния от нас процес за геноцид, по данни от печата и други, Ви молим да установите връзка със законно регистрираната партия Съюз “Ера-3“ и да помогнете за осъждането на истинските български грабители.

За напред ще бъдат уведомявани и всички демократични медии.

P. S. Изпращаме Ви две от писмата ни за сведение.

 
 


 С уважение

Славомир Цанков

председател на СДПД “Ера-3“

Боряна Минева – член на Ръководството на Независимото Дружество за защита правата на човека и снаха на известният български дисидент Илия Минев
 

Адрес за кореспонденция

България

София 1000

Раковски 134

СДС

Независимо Дружество за

защита правата на човека

председател Милчо Попов

/за Цанков/

GSM: 00359895470500 -Цанков

00359884958346 -Боряна

Минева


 

 

 


 


 


 


 


 


 


 

 
Категория: Политика
Прочетен: 576 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 18.04.2010 15:32
Търсене

За този блог
Автор: novaera
Категория: Политика
Прочетен: 41191
Постинги: 15
Коментари: 6
Гласове: 15
Архив